måndag 9 augusti 2010

Efterrättstips

Ungen är sjuk. Så jag ligger vakt i sovrummet medan han sover (ja alltså det är inte så att jag måste ligga här men det är så skönt så jag gör det ändå). Funderade på vad vi skulle käka till middag och hittade detta ljuv(e)liga recept. Vad tror ni, ska man slå till? Har ju ändå alla ingredienser hemma..

• Ta först en kristallbägare från Baccarat och fäst ett 18-karats guldarmband med vita diamanter omkring.
• Täck kanterna på bägaren med 23-karats ätligt guld.
• I en separat skål (valfri sort) häller du lite av Serendipitys berömda chokladmix som är tillverkad av 14 ovanliga och hemliga kakaobönor.
• Fyll på med ytterligare 14 sorters choklad från Afrika och Sydamerika. Häll i lite mjölk, isbitar och sätt blandningen i mixern i exakt 30 sekunder.
• Töm blandningen i den guldklädda bägaren, addera lite vispgrädde och strö över flarn av världens dyraste tryffel - La Madeline au Truffe som kostar omkring 40 000 kronor kilot.
• Garnera med 24-karats ätligt guld och servera med en 100 000-kronors juvelprydd sked
.

Efterrätten vi åt igår känns nu onekligen väldigt lågbudgetaktig och torftig..

1 kommentar:

  1. haha ha....Låter helt galet hur kan nån komma på nåt sånt.

    SvaraRadera