torsdag 10 mars 2011

Säger hejdå

Idag slog det mej att jag faktiskt inte tycker att det är så kul att blogga längre. Och då tycker jag inte det håller utan slutar därför nu. Kanske kommer jag tillbaka någon annan gång men nu får det räcka för ett tag.

Tack alla ni som läst och kommenterat och gillat och ogillat.


Avslutar med en bild på mej. Så här kommer jag spendera hela sommaren för er som undrar. Att förena nytta med nöje på bästa sätt.

6 kommentarer:

  1. Vad synd! Sitter ofta och ler åt dina inlägg :) Hoppas du hittar något vettigare att göra med tiden ;)

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt! Håller med Sussi, gillar verkligen din blogg, en av mina favoriter :) Men samtidigt förstår jag dig. Känner själv att jag är riktigt trött på det ibland.

    SvaraRadera
  3. Neeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjj!!! Du är ju min favoritbloggerska!! Du är så ärlig, genuin och fångar vardagen på ett så rått men ändå humoristiskt sätt! Jag läser din blogg det första jag gör efter att ha startat webbläsaren.. Jag läser din blogg INNAN Schulmans blogg, INNAN en av Sveriges populäraste bloggar, det du! Och nu ska du ha uppehåll.. Why! But why!! Jag förstår att man av och till behöver en paus från att "outa" sitt liv på en blogg, nu hoppas jag bara på att uppehållet blir lika kort som mitt tålamod. Kram!!

    SvaraRadera
  4. Lägg av! de här är bara ett billig PR-trick! Inte kan du överge oss nu Jessica??

    SvaraRadera
  5. Kommer sakna dina inlägg. Typiskt. Vi får ses irl, ryggstycket är här nu, kokkaffe snart istället. Kram

    SvaraRadera