Jag vill ha min ljummen och hård, med gränsen till seg. Det ska liksom gnissla till lite när jag tar min tugga. Och med ljummen menar jag att jag vill ha den så pass sval att smöret (som ska bres rikt) inte smälter.
Jag var dock tvungen att smaka först för att vara helt säker och ja, det här är den bästa rostmackan enligt mej.
G
SvaraRaderaHa ha ha mer smör mer drypande fett,
SvaraRaderahelst ost som smälter ovanpå de. Då kan du kalla de en riktig rostmackapuss på dig!!/ Alex
Precis så ska den vara! Gärna med lite marmelad på
SvaraRaderaHåller heelt med! Men jag lägger gärna till liite honung ovanpå smöret .. eller marmelad och ost. DÅ är den komplett! :-) /Nadja
SvaraRaderaMin favvo är knaprig och riktigt varm med mycket smör (som smälter) och ost och marmelad. MUMS!
SvaraRaderaÅåh. Jag vill ha rostisar, men har ingen brödrost. Drypande av smält smör och med en klick mjukost på! Nam namn
SvaraRaderaOch njae, filmen var sisådär igår. Jag grät inget iaf..:) Den kanske redan var uttjatad i min skalle!