fredag 17 december 2010

Den bästa rostmackan

Jag vill ha min ljummen och hård, med gränsen till seg. Det ska liksom gnissla till lite när jag tar min tugga. Och med ljummen menar jag att jag vill ha den så pass sval att smöret (som ska bres rikt) inte smälter.
Jag var dock tvungen att smaka först för att vara helt säker och ja, det här är den bästa rostmackan enligt mej.

6 kommentarer:

  1. Ha ha ha mer smör mer drypande fett,
    helst ost som smälter ovanpå de. Då kan du kalla de en riktig rostmackapuss på dig!!/ Alex

    SvaraRadera
  2. Precis så ska den vara! Gärna med lite marmelad på

    SvaraRadera
  3. Håller heelt med! Men jag lägger gärna till liite honung ovanpå smöret .. eller marmelad och ost. DÅ är den komplett! :-) /Nadja

    SvaraRadera
  4. Min favvo är knaprig och riktigt varm med mycket smör (som smälter) och ost och marmelad. MUMS!

    SvaraRadera
  5. Ååh. Jag vill ha rostisar, men har ingen brödrost. Drypande av smält smör och med en klick mjukost på! Nam namn

    Och njae, filmen var sisådär igår. Jag grät inget iaf..:) Den kanske redan var uttjatad i min skalle!

    SvaraRadera