fredag 21 maj 2010

Park och skit

Jojo! Parkhäng idag igen! Denna dag höll vi oss i Kronobergsparken på inspärrat område, perfekt för oss med små. Inte för att Eje hör till den rörliga klanen, men ändå, de andra barnen är lite mer mobila och vi mammor vill helst dricka kaffet i lugn o ro. Har faktiskt lite bilder att dela med mej av. Sen, ska ni få höra något chockerande.

Söta Nisse sitter och fikar gottgott rån

Lilla tappra Elton (sysK's pojk), som trots fall från gunga och dunk i bänk var så god o glad
.
Det här mina vänner är Charlie (sysE's yngsta) och de här fotona visar på ett väldigt talande sätt hur dagen med honom var. Antingen var han borta, eller på väg bort. En hemlig liten kille alltså!
.
Men något störde vår idyll för plötsligt kände fler av oss stänk av något vått! Regnar det? Spottade Eje? Eller var det Emma som dregla (min röst hamna här)? Men nej det var ju inget utav dessa. Det var en skitnödig fågel helt enkelt, som inte riktigt kunde hålla sej längre när den flög ovanför oss. Så Emmas axel, sysE's långa ben och min väska blev nerskitna.
.
Jag kan ju säga att så här gör inte fåglarna på Östermalm.
.

1 kommentar:

  1. Antagligen faller skiten inte neråt när de flyger över Östermalm eftersom dom flyger på rygg för dom inte vill se elendet ;)

    SvaraRadera