torsdag 27 januari 2011

Den där nappen

Vi har ändå haft en rätt bra nivå på det där med nappsugandet vill jag minnas. Jag vet inte vad som hände, heller inte när, men nu ska den där nappen sitta som en propp i munnen hela tiden. Försöker då och då att få han på andra tankar men lyckas så gott som aldrig. Det blir ungefär den här reaktionen.

4 kommentarer:

  1. Ni är inte ensamma!! Här är det "Appen" hela tiden!! Är, eller försöker vara hård med att han måste ta bort nappen när han pratar, att jag inte hör vad han säger. Funkar faktiskt bra. Tror att barn har ett ökat sugbehov ibland. Att nappen ger trygghet.
    Förresten, polisbilen vi fick av er i somras är fortfarande en älskad leksak! Så, TACK!!
    /Mamma Åsa och David

    SvaraRadera
  2. Nämen vad härligt att bilen kommer väl till hands! Och så kul att du kikar in här! Ska försöka komma på något bra, Eje snackar inte vårt språk än så att skylla på att jag inte hör håller inte än.

    SvaraRadera
  3. Äh, jag säger till A att ta ut den iaf, även om hon inte pratar vårt språk. Hon behöver ju inte förstå att jag inte fattar allt hon säger! :p

    Skämt åsido höll vi på att fastna i det där träsket för någon vecka sen, men *ta i trä* så verkar vi klarat oss den här gången.

    Och det är säkert en period, en bra taktik är annars att ta nappen när de leker. Lätt att avleda och de är förmodligen på rätt okej humör...

    SvaraRadera
  4. Klart Eje ska ha napp. Ni ser ju hur grymt han parkerar sina bilar med napp i mun.
    Imagine the horror...

    SvaraRadera