lördag 26 februari 2011

Att leva i lyx med lite Cocacola

Om vi köper hem läsk så blir det i princip alltid i 1,5 l petflaskor. Men häromdagen kom Staffan hem med ett sexpack 33 cl burkar. Helt plötsligt levde vi i värsta lyxen. För att ha kylen full (full och full, sex stycken burkar liksom men ändå) med små drickor är ju liksom något att sträva efter, speciellt om man ska tro amerikanska filmer och tv-serier. Ta Marie Montazami till exempel som efter en dags hårt arbete med att placera tassels och krukväxter kunde överraska sin familj med en dryckeskyl i garaget. Lyxliv helt enkelt.
Men för att återgå till vårt sexpack cola. Den stod där inne i kylen och fick mej känna mej extra bekväm med livet. Jag kunde liksom kila förbi kylen och ta en Cola bara sådär om jag ville. Men, det värsta med burkar är avfallet. En trött människa som jag lägger dem på hög istället för att panta och tillslut blir det fullt i garderoben. Och det är ju verkligen ingen lyx att samla på tomburkar. Svår balansgång det där.
Sexpacket är nu slut och tomburkarna skramlar i en icapåse i garderoben. Därmed är lyxlivet till ända för den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar